Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Τηλεφωνικό σεξ το αμαρτωλό

 

Πώς να κάνετε καλό τηλεφωνικό σεξ 

Από την αρχή του χρόνου ο κορονοϊός μας κρατά στο σπίτι, και πολλοί λένε ότι έτσι είναι το σωστό, όμως υπάρχουν ζευγάρια που αναζητούν νέες ερωτικές περιπέτειες και που δεν μένουν μαζί και η απουσία του σεξ γίνεται σοβαρό πρόβλημα. Η καλύτερη λύση φυσικά υπάρχει και λέγετε ζωντανό τηλεφωνικό σεξ σε φθηνά ροζ τηλέφωνα. Βάλτε σέξι εσώρουχα και πάρτε το κινητό σας στο χέρι. Δε βλέπετε την αγαπημένη σας, αν δεν καταφέρετε να διατηρήσετε τη σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, εκείνη θα βρει άλλον και θα σας κερατώσει; Το σεξ έχει πολλά και διαφορετικά είδη: παθιασμένο, ερωτικό, γρήγορο, του… λεπτού, μετά από καβγά, κρυφό, θορυβώδες… Υπάρχει όμως και το σεξ από το τηλέφων ! Πώς όμως μπορείτε να πετύχετε το τηλεφωνικό σεξ της ζωής σας;


σεξ τηλέφωνα Κερατσίνι


 

Ξεκινήστε με σέξι sms και γυμνές φωτογραφίες σας.

Το sexting βρίσκει το αληθινό του νόημα στο τηλεφωνικό σεξ! Και κάθε άνδρας καυλώνει σε μια γυμνή ή ημίγυμνη φωτογραφία σέξι κοπέλας. Μια σέξι φωτογραφία ή μήνυμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να ξεκινήσετε το τηλεφωνικό σεξ. Τα κορμιά ανάβουν και η καύλα είναι τεράστια!

Μη φοβάστε τις λέξεις. Εκείνος δεν σας βλέπει.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να τα μοιραστείτε όλα δυνατά. Απελευθερώστε τη φαντασία σας. Οι λέξεις από μόνες τους είναι πολύ ισχυρές. Κι αν δεν το έχετε ξανακάνει και σας έχουν πιάσει οι ντροπές, σκεφτείτε ότι …δεν σας βλέπει. Μην πιάσετε απλά τη συζήτηση…Το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι απλώς λέμε λόγια τρυφερά στον άλλον. Για να γίνει πιο ενδιαφέρον η συζήτηση και για να ανάψουν τα αίματα, δημιουργείστε ένα σενάριο, μια ιστορία: 

«Εσείς είστε η μαθήτρια κι εκείνος ο καθηγητής που ήρθε σπίτι σας να σας κάνει ιδιαίτερο μάθημα» ή «εσείς που χάσατε το δρόμο κι εκείνος που σας πήρε με το αυτοκίνητό του για να σας πάει σπίτι σας», ή «εσείς που είστε διακοπές μόνη κι εκείνος που μένει στο διπλανό δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου» ή «εσείς κι εκείνος, που κατά λάθος μπλέχτηκαν οι γραμμές του τηλεφώνου  με αποτέλεσμα να συνομιλήσουν δύο άγνωστοι». 

Φαντασία και όρεξη να έχετε και σενάρια υπάρχουν πολλά. Αφήστε που κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικού σεξ θα έρθουν στο μυαλό σας κι άλλες ιστορίες. Κρατήστε τες στην άκρη για την επόμενη φορά.

Βάλε ένα σέξι φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες

Αν δεν νιώθετε οι ίδιες σέξι πως θα μπορέσετε να το μεταδώσετε στον σύντροφό σας; Βάλτε τα σέξι μαύρα και κόκκινα εσώρουχά σας και ξεκινήστε. Όσο κι αν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σας δει και μόνο η περιγραφή που θα του κάνετε αρκεί. Το πώς νιώθετε εσείς μέσα στα σέξι δαντελένια εσώρουχά σας θα μεταφερθεί αυτόματα στη φωνή σας…

Κάντε θόρυβο… και αχ και…βαχ…

Το να αναπνεύσετε βαριά ή να αναστενάξετε σίγουρα θα διεγείρει ακόμη περισσότερο τον αγαπημένο σας. Μη διστάσετε να αφεθείτε. Μην ντρέπεστε. Είπαμε: δεν σας βλέπει!

Φαντασιωθείτε την αγαπημένη σας…

Αν δεν είναι το τηλεφωνικό σεξ η καταλληλότερη στιγμή να παραδοθείς στις φαντασιώσεις και στις πιο βαθιές σου επιθυμίες, τότε τι; Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι δεν τον βλέπεις και δε σε βλέπει, οπότε η αμηχανία παραμερίζεται και εξέφρασε με ειλικρίνεια τις πιο καυτές σου φαντασιώσεις που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα.

Τι καλύτερο από το Skype

Το μάτι πάντα είναι καλύτερο του αφτιού. Άλλο να σε βλέπει να γδύνεσαι προκλητικά και άλλο μόνο να σε ακούει. Αν θες να κάνεις το σεξ ακόμη πιο καυτό, τότε τι καλύτερο από το Skype. Η σπίθα εκτινάσσεται στα ύψη, η ηδονή σε κάνει να τρέμεις και η απόλαυση κορυφώνεται.

Ένα πράγμα να θυμάστε: Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος για τον τρόπο που κάνετε τηλεφωνικό σεξ. Ο γενικός κανόνας είναι να είστε χαλαρές, να μιλάτε διαρκώς και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Κι αν στην αρχή δεν ξέρετε τι να πείτε στον σύντροφό σας, ακούστε εκείνον, παρακολουθήστε τον και αντιγράψτε τον!!!

Καλό μάτι στην κάμερα και καλή ακρόαση αν η κοπέλα έχει σέξι φωνή. Αν ανάψετε ερωτικά και θέλετε τηλεφωνική παρέα στο σαιτ θα βρείτε πολλά ροζ τηλέφωνα για να μιλήσετε με αληθινές επαγγελματίες οι οποίες θα σας ξεζουμίσουν. Τολμήστε το....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Τηλεφωνικό σεξ κάμερα

Τηλεφωνικό σεξ skype

Τηλεφωνικό σεξ κινητό